DEN TWEELING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Den Tweeling. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 21:04 Heel lekker en vriendelijke levering.
26 mei 2024 om 21:02 Steeds een goede service, lekker eten en vriendelijke levering. Prijs/kwaliteit heel ok!
25 mei 2024 om 20:08 Op de afgesproken tijd en heel lekker
21 apr 2024 om 19:52 De tweelingburgers zijn heel lekker en vriendelijke bezorger!
4 apr 2024 om 23:17 Duurde wat lang maar als je kwaliteit levert met zoveel mogelijkheden heb je het druk en kan het wat langer duren en dat is zeker begrijpelijk.
21 mrt 2024 om 23:55 Gewoon een goeie snackbar, met heel keuzes aan snacks en goeie burgers! Ik bestel er wekelijks bevalt me goed, een van de beste frieten in de buurt van meersel-dreef
8 mrt 2024 om 23:00 Alles was koud, ik heb besteld om 17:10 voor 18:45 komt allen om 19:30…
25 feb 2024 om 18:44 Lekker eten, veel keuze en altijd snel klaar.
25 feb 2024 om 0:23 Vriendelijk jongedame aan. De telefoon ruime keuze lekker warm
17 feb 2024 om 19:02 Dit is toch een van de beste frituren in omstreken. Kwaliteit en bezorging op punt, zo moet het! Ps: beste stoofvleessaus van de kempen
28 jan 2024 om 8:06 Besteld tegen 17.45, kwam eindelijk om 18.25. Eten was niet warm meer, frieten waren helaas al slap…
21 jan 2024 om 17:49 Altijd lekker